Hogyan találjátok meg a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatókat?

2023. 03. 10. | Tippek

Elérkeztetek az esküvőtök szervezésében arra a pontra, hogy Dj-t, zenekart, fotóst, ceremóniamestert, vagy más esküvői szolgáltatót válasszatok.

Mindezt kétféleképpen tehetitek meg.

Az egyik mód: Kérjetek be egy csomó ajánlatot, tegyétek egy Excel-táblába, és rendezzétek ár szerint…. Ismerősen hangzik?

Bár ez a módszer rendben lehet, ha valami hétköznapi dolgot vásároltok, azonban biztos, hogy nem ez a legjobb megoldás egy olyan fontos esetben, amikor az esküvőtökre keresitek a megfelelő szolgáltatókat.

Hiszen az esküvőtök sikerének egyik garanciája az átgondoltan kiválasztott szolgáltatói kör!

Szerencsére van másik lehetőség is! 😉

Ismerjétek meg a jelentkezők személyiségét, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat részletesen.

Fontos, hogy beszélgessetek a jelöltekkel, hogy ráérezzetek, vajon ő lesz-e a megfelelő ember számotokra.

Miután ez megtörtént és összegyűjtöttetek több ajánlatot, így hasonlítsátok össze egyben/együtt a szolgáltatásaikat és hozzátartozó árakat.

Így már az almát az almával hasonlítjátok össze, és a legjobb ár-érték arányú jelöltek közül tudtok választani! Megtalálhatjátok a számotokra legmegfelelőbb DJ-t, videóst, vőfélyt, vagy bármely más szolgáltatót anélkül, hogy megelégednétek egy alacsonyabb színvonalú minőséggel.

Az „átlagos” esküvői szolgáltató nagyrészt körülbelül annyit is kér, mint amennyit ér.

De tényleg „átlagos” szolgáltatót akartok?

Több olyan elemet is választhattok egy profi szolgáltatásai közül, amit a kezdők és a hobbisták nem nyújtanak számotokra.

A rutinos esküvői szolgáltató tisztában van vele, hogy az esküvői költségvetés tervezése (és betartása) rendkívül fontos. Végülis, nem akarjátok adóssággal kezdeni a házasságotokat. Valóban jó érzés pénzt megtakarítani, amikor és ahol csak lehet. Azonban azt is fontos megjegyezni, hogy a legalacsonyabb ár soha nem egyenlő a legjobb ár-érték aránnyal!

A 100%-ban a szolgáltatással foglalkozók, akik képesek minden emberi és technikai igényeiteket kielégíteni, nem véletlenül dolgoznak magasabb díjért.

Profik, tapasztaltak és 100% -ban elkötelezettek annak érdekében, hogy az esküvőtök a lehető legközelebb álljon a tökéleteshez. Általában a valós szolgáltatási idő többszörösét fordítják az esküvőtökre való felkészülésre.

Ez az elhivatottság!

Rendelkezésre állnak, ha kérdéseitek vannak, rengeteg javaslatuk van, és igyekeznek a legtöbbet kihozni az esküvőtökből.

Ezenkívül minden engedéllyel rendelkeznek, mind jogi, mind adózási szempontból.

A szolgáltatás ellenértéke emelkedhet, ha további szolgáltatásokat kértek, (Dj – szertartáshangosítás, Fotós – fotókönyv, és még sorolhatnám)

Ha csak azt kérdezitek magatoktól, hogy „Mennyibe kerül egy adott esküvői szolgáltató?”, akkor csak a kép felét látjátok. Azt is figyelembe kell venni, hogy milyen szolgáltatást nyújt. Ezzel kapcsolatban Agárdi Gábor fotós készített egy átfogó felmérést 2023-as évre vonatkozóan (minden évben elkészíti), amit itt tudtok elolvasni.

Mindezeket átgondolva, készen álltok egy beszélgetésre? Nagyszerű!

Az ESZSZÉ Egyesületnél közel 100 garantáltan korrekt szolgáltató vár rátok, akiket itt találtok meg! Szinte bármilyen tevékenységre találtok tagjaink közt remek választást: a többkörös szűrésnek és ajánlási rendszernek köszönhetően garantáltan nem fogtok bennük csalódni! Ismerjétek meg Ti is az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületét, vagyis az ESZSZÉ-t!

Ez is érdekelhet