Az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete elkötelezetten hisz a folyamatos fejlődésben. Ahogy korábban hírül adtuk, célul tűztük ki a szolgáltató kollégák folyamatos képzését, hogy közös szakmánkat együttes erővel jobbá tegyük.
A jelenlegi járványhelyzetre reflektálva egy rendkívüli online workshop-ot szervezünk, melynek során sok olyan hasznos információt, tudást szeretnénk átadni, amely megkönnyíti a mostani helyzetet és kiutat mutat sokak számára ebből a kilátástalan állapotból. Sok kérdéssel fordultatok hozzánk a vírus miatti vis maior helyzet és az esküvők lemondása, elnapolása kapcsán. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy olyan workshopot, amikor minden kollégával megosztjuk tudásunkat és tanácsainkat, és mindenkinek igyekszünk a saját, konkrét problémájában is segíteni. Az előadások kérdezz-felelek résszel zárulnak, ahol mindenki választ kaphat a még felmerülő kérdéseire. Célunk az interaktív beszélgetés, közös előrehaladás. Ez egy rendkívüli alkalom, a többi workshop ezen felül ugyanúgy megrendezésre kerül a kijárási korlátozás feloldása után.

A workshop online fog zajlani a Zoom nevű alkalmazáson keresztül.
http://zoom.us/support/download
Időpont: 2020. április 30. (csütörtök) 17:00 órától
Időtartam összesen 3 x 30 perc előadás és 3x30 perc kérdezz-felelek az előadásokat követően

A workshop témái:
- Szerződéses fogalmak magyarázata: most kell igazán tisztán látni
Előadó: Barnaki Kamilla
- Kommunikációs válságkezelés a járvány idején: proaktivitás, reakció és ami közte van
Előadó: V. Dávid Andrea
- Social media jelenlét a koronavírus idején és azon túl
Előadó: Hajnik Ágota
Moderátor az esemény során: Agárdi Gábor

A részvétel az ESZSZÉ Egyesület tagjai számára: ingyenes.
Mindenki másnak: 5.000 Ft (minden előadás végig hallgatható).

A jelentkezést követően, az esemény előtt pár nappal egy linket kaptok, amivel beléphettek majd a Zoom meetingre!

Jelentkezés:

    Számlázási adatok (Tagjaink ingyenesen is részt vehetnek a workshopon, vagy ha ezt már kihasználták, akkor 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft-os áron mindhárom előadást meghallgathatják. Ha még nem vagy tagunk, úgy előadásonként 10.000 Ft díjért jelentkezhetsz.) Ha tagunk vagy és első workshopod, akkor hagyd ezt a részt üresen!:

    Az adatlap elküldésével elfogadom, hogy a képzést szervező egyesület számomra az általam megadott adatokkal a képzés díjáról számlát / díjbekérőt állítson ki, melyet a fizetési határidő betartása mellett a megadott számlaszámra átutalással megfizetek. A képzés kedvezményes díja ESZSZÉ Egyesületi tagok részére, aki először jön workshopra, annak díjmentes, aki másodjára, annak 15.000 Ft, nem tagok részére előadásonként 10 000 Ft. A képzés napján, vagy utólag történő fizetésre nincs lehetőség.

    Hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

    Gyertek el minél többen és tanuljunk, fejlődjünk együtt! Összefogással könnyebb az előrehaladás! Ha van bármilyen kérdésed a workshop, a tagság vagy az Egyesület munkájával kapcsolatban, keress minket bátran. 😊

    Kérlek, oszd meg az eseményt, hogy minél több esküvői szolgáltatóhoz eljusson, hálásan köszönjük. 😊