A mai napon a koronavírus járvány miatt újabb szigorításokat jelentettek be, melyről a rendeleti megjelenés a holnapi napon várható.

Ezzel kapcsolatban keresett meg az RTL Klub Híradója, mint az ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK SZAKMAI ÉRDEKKÉPVISELETI EGYESÜLETÉNEK alelnökét. (A linken megnézhetitek, ha lemaradtatok, vagy akár újranéznétek. 1 perc 53 másodperctől foglalkozik a riport az esküvőkkel.)

A bejelentett intézkedések alapján, – egyelőre 30 napig, – az esküvők megtartása erősen korlátozottá vált. Csak a szertartások tarthatóak meg, azok is szigorúan szabályozott körülmények között. Bár az előző években ilyenkor már csak csekély számú esküvő került megrendezésre, ebben az évben ez bizony a tavaszi események hatására másként alakult.

Kedves jegyespárok, ti, akiknek- lehet, hogy már harmadjára kell minden eddigi terveteket és álmotokat újratervezni és újraálmodni, felétek az a javaslatom, hogy minél hamarabb vegyétek fel a szolgáltatóitokkal a kapcsolatot, ha ezt a szolgáltatók még esetleg nem tették meg.

Készültem nektek néhány konkrét tanáccsal is:
Az első és legfontosabb, hogy őrizzétek meg a higgadtságotokat. Gondoljatok bele: magatok, kedves rokonaitok és a szolgáltatóitok egészségét is figyelembe véve valóban jó lenne most esküvőzni, bulizni? Higgyétek el, a szolgáltatóknak sem egyszerű most az életük, ők is szívből végzik a szolgáltatást, (bízom benne, hogy nagyon-nagyon sokan így vannak ezzel,) nekik egy-egy elmaradt esküvő hasonló törés, akár érzelmileg is, nem csak anyagilag.

A második pedig: Törekedjetek arra, hogy ha hihetetlen erőt és kitartást igényel, maradjatok pozitívak, képesek vagytok még egy újabb időpontra újratervezni az esküvőtöket, így remélhetjük, hogy jövőre végre egy varázslatos és felejthetetlen élmény lesz életetek egyik legszebb napja!

Biztos vagyok benne, hogy ha jól választottátok ki a szolgáltatóitokat, akkor ebben a nehéz, küzdelmes időben is támaszkodhattok rájuk!

Végül pedig vigyázzatok magatokra és rokonaitokra, barátaitokra, hogy 2021-ben minden erre az évre meghívott vendég veletek ünnepelhessen az esküvőtökön!

(Ha bármiben segítségre lenne szükségetek, bátran keressétek az ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK SZAKMAI ÉRDEKKÉPVISELETI EGYESÜLETÉT!)

https://rtl.hu/rtlklub/hirek/szerdatol-kijarasi-tilalom-lep-eletbe-este-8-tol-hajnal-5-ig