Mert épül a kapcsolati tőkéd!

Mivel az esküvői szolgáltatók hivatása folyamatos csapatmunkát igényel, biztosan te is fejből tudod sorolni azokat a kollégákat, akiket bármikor szívből ajánlanál a hozzád tanácsért forduló jegyespároknak. Személyes tapasztalatod alapján kellő rutinnal ki tudod választani, kik azok, akik érdemesek erre.

A hazai szolgáltatóknak azonban csak töredékét lehet személyes élmények alapján megítélni, hiszen több ezer emberről, illetve cégről van szó. Megérett az igény arra, hogy bárki független segítséget is igénybe vehessen, ha a szakmán belül szeretne új kapcsolatokat építeni.

Az ESZSZÉ mind a tagságot, mind a minősített szolgáltatóvá válást szigorú feltételekhez köti, ezért a tagok listája neked is támpontot adhat a kapcsolataid bővítéséhez, a minősített szolgáltatói cím megszerzésével pedig te is egyike lehetsz azoknak, akiket akár ismeretlenül is könnyű szívvel ajánlhatnak majd tovább a kollégák.

Rendezvényeink, szakmai továbbképzési alkalmaink további lehetőségeket nyújtanak más szolgáltatók és szolgáltatási ágak megismerésére, hogy még gördülékenyebben menjen a közös munka.