Segítségnyújtás Pároknak

Miért érdemes hozzánk fordulni?

Egyesületünk nem csupán azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összefogja, támogassa a minőségi szolgáltatókat az esküvőpiacon, hanem nagyon fontos küldetésének tartja az esküvő előtt álló párok megfelelő információval való ellátását. Vitás helyzetben segítjük a párok és szolgáltatók közti kommunikációt, akár szakértő segítséget is bevonva – aki lehet az adott ágban tevékenykedő független szolgáltató, vagy szükség szerint az egyesület ügyvédje is, illetve minősítéssel rendelkező tagjaink közül válogathatnak, hogy a lehető legalkalmasabb és legmegbízhatóbb szolgáltatókkal valósíthassák meg a Nagy Napjaikat.

Milyen ügyekben állunk a párok rendelkezésére?

– szolgáltatókkal kapcsolatos problémák kezelése
– etikai kérdések
– szerződéskötéssel kapcsolatos kérdések
– a megfelelő szolgáltatók kiválasztásában való segítségnyújtás/tanácsadás

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a fenti vállalásainkat akkor tudjuk hatékonyan teljesíteni, ha az érintett szolgáltató az egyesületünk tagja. Számunkra ismeretlen, esetleg céges háttér, számlaadás nélkül működő szolgáltatókért egyesületünk semmilyen felelősséget nem tud vállalni, ezért kérünk titeket, körültekintően válasszátok ki azokat, akikre az esküvőtöket bízzátok.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésetek merülne fel, keressetek bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!