Workshop

UGEF - ÚJ GENERÁCIÓS ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS KÉPZÉS 2019

A hat éve alapított, töretlen népszerűségnek örvendő, művészi színvonalú UGEF (Új Generációs Esküvői Fotográfus) jelenleg az egyetlen tematikus esküvő fotós képzés hazánkban. A több hónapig tartó moduláris képzés 16 tantárgy ismereteinek elsajátításából áll és személyes konzultációkra, gyakorlati foglakozásokra és otthoni feladatmegoldásokra épül. A képzési tematika főként a kreatív és fotozsurnaliszta jellegű esküvői fotók elkészítésére valamint az utómunka módszerekre fókuszál, de tartalmazza a sikeres esküvőfotós karrier megalapozásához szükséges speciális gazdasági, marketing és jogi ismereteket is. A modulokat fotók beadásával, valamint szóbeli és írásbeli tesztfeladatok megoldásával lehet teljesíteni. Az oktatási napokat egymást követő vasárnaponként tartjuk, összesen 10 alkalommal. A hallgatók délelőtt elméleti, délután gyakorlati órákon vesznek részt, ahol az oktatók instrukciói alapján profi menyasszony és vőlegény modelleket valamint valódi párokat fotóznak. Az oktatók nemzetközileg elismert, prémium esküvői fotográfusok és szakemberek. Az oktatási napok között is folyamatos az online kapcsolattartás az ismeretek megosztásától a konzultáción át a házi feladatok kiértékeléséig.
A következő UGEF  tanfolyam 2019. március 3.-án indul a Tündérerdő Rendezvényközpontban (1025 Budapest, Szépvölgyi dűlő 1.) A varázslatos Tündérerdő a központunk, ahol főként az elméleti előadásokat tartjuk, a gyakorlatokat pedig változatos külső helyszíneken szevezzük. Az UGEF képzésre felvételi vizsga nincs, csupán szintfelmérő felvételi beszélgetés, ahol az általános fotográfiai tájékozottságodra vagyunk kíváncsiak. Az oktatási napokat vasárnaponként 9.00 - 17.00 között tartjuk, összesen tíz alkalommal. A személyes találkozókon túl az oktatási program hét közben kiegészül fotós házi feladatokkal és online vizsgatesztekkel is.

Velence – Toszkána 3.0 Workshop 2019.04.24-28. - Jaksa Tímea, Szipli Tamás

Toszkána 2.0 Workshop

Életem egyik legjobb Workshopját Jaksa Timivel szerveztük a mesés Toszkán tájakon. Rengeteg tanulás, sok utazás, új élmények és kiváló fotók készültek hallgatóink tolmácsolásában. Azután jött a következő, amiben tényleg nyugodtan kijelenthető, hogy minden tekintetben emeltük a tétet, és még elégedettebben tértünk haza.  Akik lemaradtak…és akik ott voltak kérdezték szinte minden Workshopomon, vajon lesz e folytatása. Nem egyszerű megszervezni egy ilyet, de ismét belevágtunk, és jelentem lehet jelentkezni a következő felvonásra. Az viszont bizonyos, hogy ilyen többet nem lesz a mi szervezésünkben, így aki esetlegesen szeretett volna még jönni de lemaradt, vagy volt már de szeretné újra átélni, annak itt az utolsó soha vissza nem térő alkalom.

Részleteket itt találtok: Klikk ide

Kedvcsináló filmünk: Klikk ide

Filmünk az első Toszkán workshopról itt tekinthető meg: Klikk ide


Esküvőfotó workshop

2019. május 10-én, újabb esküvőfotós workshopot tartunk! 2019 tavaszán páratlan lehetőséged lesz, hisz olyan körülmények között gyakorolhatsz, ami nem adatik meg máshol. Az esküvőfotózás két legfontosabb elemét sajátíthatod el mester fokon. A templomi szertartás és a természetes fényben készült riportképek, a legnehezebb feladat minden esküvőfotós számára. Ha ezek jól mennek a többi már csak ujjgyakorlat 🙂

Esküvőfotó workshopunk elvégzésével olyan teknikai tudás birtokában leszel, mely segítségével nem fogsz lemaradni a döntő pillanatokról - gyűrűhúzás, hitvesi csók, anyakönyv aláírása...

A  következő Esküvőfotó workshop időpontja:

2019 május 10-én!

8-10 óra között az oktatási központunkban az esküvőfotózáshoz szükséges elméleti tudnivalókat osztjuk meg  hallgatóinkkal.

10-13 óra között gyakoroljuk a templomi szertartás fotózását (2-3 menyasszony és 2-3 vőlegény lesz a segítségünkre) melyet a fotósiskolához közeli, római katolikus templomban tartunk. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a rendszervaku helyes használatának elsajátítására. Megmutatjuk mikor, hova és hogyan érdemes helyezkedni a szertartás ideje alatt, hogy a legjobb esküvő fotók készülhessenek.

Délután 13-16 óra között a külső helyszíni fotózáson, a rendszervaku használatát,derítőlapok és derítővakuzást gyakoroljuk a szabadban. Megtanulod, hogyan fotózz a különböző fényviszonyoknak megfelelően.

Az esküvőfotó workshop ára: 45.000,-Ft (Fotó Art klubtagoknak csak 40.000,-Ft)

A fotózások kis létszámú 7-8 fős csoportokban zajlanak!

A képzést Kadosa Zoltán(több mint harminc év és több száz esküvő tapasztalatával)Körber László és Jamrik Vilmos vezeti.

Az esküvőfotó workshopon segítségünkre lesz sminkes és fodrász is!

Jelentkezz még ma és vendégünk vagy egy olaszos ebédre 🙂

Inspirációként itt szemezgethetsz a világ legjobb esküvőfotóiból:)


Az Esküvői Fotós Workshop lényege röviden:

Amit a képzés tartalmaz:
 • Elmélet
 • Külső helyszínes gyakorlat
 • Modellek
 • Alapviágítások
 • Vakuhasználat
 • Fényformáló eszközök és használatuk
 • Másfél napos workshop
 • Őrülten jó ár/érték arány
 • Kávé, tea, gyümölcs, rágcsálni valók, “Nasi sarok”  🙂
Időpont:
 • 2019. >>
 • Május 10. péntek, elmélet 18:00-20:45
 • Május 11. szombat, gyakorlat, napközben f10- ~f3-ig
 • Összesen ~ 7-8 óra

*Amennyiben a következő workshopon szeretnél részt venni érdemes ugyanúgy jelentkezni és a regisztrációs lapon bepipálni a “csak értesítést kérek” opciót.

Helyszín:
 • Budapest
 • III. Kerület, Óbuda
 • Raktár utca 1.
 • Bejárat a Szentendrei út felől