Összefogás az esküvői szolgáltatók adókedvezményéért

Kedves Kollégák!

Egyesületünk országos, szakmai összefogáson alapuló kezdeményezést indított, hogy az általunk - esküvői szolgáltatók által - főtevékenységben végzett tevékenységi köreink is felkerülhessenek azon TEÁOR/TESZOR számok közé, melyekre Kormányunk a 61/2020. (III. 23.) Korm. rendeletben hivatkozik és kedvezményeket élvezhetnek előre nem látható, ám sokakat anyagilag is súlyosan érintő vészhelyzetekben.

Amennyiben ti is úgy érzitek, hogy együttesen többet tehetünk a szakmáinkért, azonban egy közös céllal többet érhetünk el, akkor kérjük, töltsétek ki az alábbi linken található kérdőívet, mellyel a neveteket/ vállalkozásaitok nevét adjátok ahhoz a kezdeményezéshez, melynek listáját el kívánjuk juttatni a megfelelő szerveknek, hátha sikerül jobban elfogadtatni kamarai, illetőleg kormányzati szinten is a szolgáltatóipar ránk vonatkozó "esküvői" részét is.

EZEN A LINKEN TUDSZ CSATLAKOZNI A KEZDEMÉNYEZÉSHEZ.

A kezdeményezésünkhöz való csatlakozáshoz nem szükséges egyesületi tagnak lenni!

Azonban ha szeretnétek közösségünk szerves részei lenni, akkor a csatlakozás menüpontban olvashattok ennek feltételeiről és elindíthatjátok az erre irányuló kérelmeiteket is.