KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Jegyespárok!

Mostanra mindenki előtt ismert, hogy elég nagy a baj az országban és az egész világban. Ez sokatok számára most egy különösen nagy problémát jelent, mivel a korlátozások érinthetik a már hónapok, vagy évek óta tervezett esküvőtöket is.

Eddig a pillanatig sokan reménykedhettek, hogy a kis esküvőket meg lehet tartani és legfeljebb pár külföldi rokon részvételéről kell lemondani, de a helyzet napról napra változik, a jelenlegi állapot az, hogy minden rendezvényt betiltottak.

Szeretnénk pár ötletet, gondolatot megosztani veletek az ESZSZÉ Egyesület nevében, hogy tudjátok és érezzétek: a megbízható szolgáltatók egytől-egyig mellettetek állnak és minden erőnkkel azon leszünk, hogy nektek a leggördülékenyebben és a legelviselhetőbben menjen a válságkezelés.

 

Tudnotok kell, hogy azok a lelkiismeretes szolgáltatók, akiket a szervezés során nagy gonddal felkutattatok, és örömmel
lefoglaltatok, most értetek aggódnak, és természetesen saját megélhetésük is veszélybe került. Ez nektek és nekik is nagyon nehéz időszak, de talán áthidalható úgy, hogy azzal senki se sérüljön.

Ha még nem vettétek fel a kapcsolatot, mihamarabb tegyétek ezt meg, és írjatok szolgáltató csapatotoknak!

Javasoljuk, hogy elengedve a szokásos péntek-szombatokat, már most válasszatok ki egy nektek szimpatikus őszi dátumot! Ha hétköznapra teszitek az esküvőt, akkor nagy esélyetek van rá, hogy a teljes stábotok szabad lesz!

 

Legyen meg fejben a B terv dátuma, így ha sor kerül rá, azonnal tudtok lépni! Ehhez beszéljetek a már meglévő csapattal, segíteni fognak gondolkodni!

Ha új dátumot választotok, ne felejtsétek el a szerződésben módosítani írásban. Térjetek ki arra, hogy változik-e bármi az ajánlatban, az árban, a teljesítési határidőben.

Ha már látjátok a megoldást alakulni, értesítsétek a vendégeket is, akár egy új meghívóval, kártyával, képeslappal, telefonhívással, vagy egy kedves hangvételű digitális üzenettel. (E-mail, FB csoport a vendégeknek, stb.)

Kívánjuk nektek, hogy egészségben, nyugalomban és szeretetben teljen a következő időszak, és egymást erősítve lépjetek át minden akadályon.

Hisszük, hogy hamarosan egy hatalmasat fogtok ünnepelni, amikor végre szeretteitek előtt egybekeltek majd!

Addig pedig vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

 

 

Kedves esküvői Szolgáltatók!

A jelenlegi helyzet példa nélküli, és tudjuk, amellett, hogy sajnáljátok a párjaitokat, bizony ijesztő belegondolni, hogy a munkánk, a megélhetésünk is komoly veszélybe került.

Tudjuk, hogy most minden információba kapaszkodik az ember, de fokozottan figyeljetek arra, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjatok és ebben segítsétek párjaitokat is.

Hisszük, hogy közösen, egymást segítve mindannyian átvészeljük ezt az időszakot, és az élet hamarosan visszatérhet az esküvők világába, ahol újra örömmel végezhetjük hivatásunkat és tehetünk sok párt boldoggá munkánkkal.

 

Ennek elérésében szeretnénk nektek pár útmutató ötlettel segíteni.

  • Legyetek proaktívak! Írjatok az idei pároknak, vagy hívjátok fel őket, hogy érezzék, mellettük álltok ebben a nehéz időben és számíthatnak rátok.
  • Javasoljatok megoldásként idei, őszi hétköznapokat az esküvő megtartására!
  • A már kifizetett foglalókat érdemes egy az egyben átírni az új dátumra.
  • Szerződésben módosítsátok a dátumot, valamint minden egyéb változást,
    amennyiben szükséges.

 

Azoknak a pároknak, akik a megpróbáltatások ellenére is kitartanak választott szolgáltatóik mellett, találjunk ki egy kis extra meglepetést, amivel kiegészíthetjük a csomagunkat!

Pl.: Fotósok adhatnak jegyesfotózást, slideshowt, több retusált képet, stb…
Cukrászok adhatnak egy tálca sütit; ceremóniamesterek/vőfélyek, zenekarok, DJ-k vagy filmes/videós kollégák egy extra óra rendelkezésre állást; sminkesek egy örömanya sminket; dekorban valami extra elemeket lehet beépíteni… Csak egy pár példa arra, hogyan köszönhetjük meg, hogy kitartanak mellettünk párjaink.

 

Vigyázzatok magatokra, és a rendelkezéseket betartva vállaljatok csak munkát, hiszen közös érdekünk, hogy a lehető leghamarabb vége legyen a nehéz helyzetnek.

AZ ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK
SZAKMAI ÉRDEKKÉPVISELETI EGYESÜLETÉNEK
NEVÉBEN KÍVÁNUNK NEKTEK
MELLETTETEK KITARTÓ PÁROKAT
ÉS JÓ EGÉSZSÉGET EGÉSZ ÉVRE!