Sziasztok!

Jó hírünk van: a veszélyhelyzet megszűnésével az ESZSZÉ Egyesület által megszervezésre kerül újabb workshopunk, amit végre élő, fizikai valójában élvezhettek! Emiatt egyből nagyon gyakorlatiasra is terveztük, így nem egy előadóban, hanem egy csodálatos esküvői helyszínen találkozhatunk!

Ismét három előadás, az esküvők három alappilléréről: a jó forgatókönyv megírásához szükséges ismeretektől kezdve, a fény és hangtechnika szerepéig a hangulatban, egészen a jegyesfotózás szakmai és presztízsbeli hatásáig válaszolunk minden kérdésetekre és gyakorlati szituációk is lesznek! Ha fotós vagy, nehogy otthon hagyd a fényképezőgéped, hiszen egy szuper jegyesfotós workshoppal zárjuk a napot a naplemente fényeiben!

Tagjaink ingyenesen is részt vehetnek a workshopon, vagy ha ezt már kihasználták, akkor 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft-os áron mindhárom előadást meghallgathatják. Ha még nem vagy tagunk, úgy előadásonként 10.000 Ft díjért jelentkezhetsz. De inkább egy évre próbáld ki, milyen klassz ESZSZÉ Egyesületi tagnak lenni, és díjmentesen jöhetsz erre a remek alkalomra!

Várjuk jelentkezésedet az alábbi linken! Foglald le a helyed még ma, erről most nehogy lemaradj!

2020.07.26. Workshop – Jelentkezési lap