Esküvői kiállítás, vásár, workshop és divatbemutatókkal egybekötött izgalmas programsorozat

A rendezvény időpontja: 2019. március 2., szombat: 10-1700 -ig
Helyszíne: The Studios (Budapest, VI. ker., Vörösmarty utca 38.)

Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, próbálj ki újdonságokat, szórakozz a Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a The Studios-ban!

10. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű előzőekhez hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek. Egy helyen, egy nap alatt megnézheted a legszebb menyasszonyi ruhákat, frizurákat, a dekorációs elemeket, a fotósok munkáit és még megannyi kreatív esküvői ötletet, amire nem is gondoltál.

Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethetsz az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátod ki magad, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN!

Az esemény helyszíne, a The Studios Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit!

Gyere el a Vőlegényeddel vagy egy barátnőddel!
Ha tetszik a program, ajánld ismerőseidnek is!

http://www.weddingpopupbazar.hu/