ESZSZÉ Oktatásszervezés – Keress pénzt online távoktatással!

Kedves ESZSZÉ Tagok!

Amint azt érezhetitek, az utóbbi időben elég komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a ti illetve az esküvős szakma terheit enyhítsük. Információkkal, tanácsokkal, a párok és szolgáltatók tájékoztatásával, az Operatív Törzzsel való folyamatos kapcsolattartással igyekeztünk segíteni nektek.

Ezen területeken a munka nem állt meg, folyamatosan próbálunk új kommunikációs csatornákat nyitni és minél szélesebb körhöz eljutva érvényesíteni a tagjaink és a szakma érdekeit.

Munkánknak részlegesen már látható is az eredménye, de ez még koránt sem elegendő. Sok érintett vállalkozó kapott már adókedvezményt, KATA mentességet, járulékcsökkentést. Már ez is hatalmas segítség a részükre, de a költségek csökkentése mellett szeretnénk bevételt szerezni nektek!

És itt a NEKTEK most kizárólag az ESZSZÉ tagokra vonatkozik.

A járvány miatt bevezetett intézkedések gyakorlatilag teljes mértékben lehetetlenné tették a törvényes munkavégzéseteket. Ez kivétel nélkül igaz minden ágazatra, és a további szigorításokkal ez csak rosszabb lesz. Egyetlen csatorna maradt az emberekkel való kapcsolattartásra és ez nem más, mint az internet. Olyan termékre van tehát szükség, ami az interneten át eladható és sok / korlátlan mennyiségű van belőle. Ez pedig nem más, mint a tudásotok!

Gondolom ebből már mindenki rájött, a cél nem más, mint online távoktatásokat, workshopokat indítani. Olyanokat, amiket ti tartotok, ti számlázok, ti kapjátok belőle a bevételt.

Mi, azaz az Egyesület pedig támogatunk abban, hogy a szuper előadásokra, workshopokra érdeklődő közönség is legyen. Mint tudjátok, az egyesület érdekeltségi körébe több olyan jelentős forgalommal és tagsággal bíró csoportok, facebook- és weboldalak tartoznak, melyek erre lehetőséget biztosítanak.

Az ajánlatunk: állíts össze egy online platformra alkalmazható oktatási csomagot a saját szakterületedből. Technológia téren a választást rád bízzuk. Zoom, skype, facebook live, youtube, amelyiket jobban ismered és tudod kezelni. Fontos, hogy saját érdekedben olyat válassz, amit a tanulóid is ingyenesen elérnek minden platformon és lehetőséget biztosít arra, hogy csak azok lássák az előadásodat, akik erre jogosultak. Mindenképp legyen egy „landing page” ahova az érdeklődőket terelni tudjuk, ahol megkapnak minden szükséges információt, le tudják adni jelentkezésüket és meg tudják adni számlázási adataikat.

Ha ezzel készen vagy, el kell készítened a képzésed promóciós anyagait. Amennyiben nem vagy jó grafikus, ennek a problémának a megoldására az egyesület tagjai között bőven fogsz találni remek szolgáltatókat. Az alábbi anyagokra van szükségünk:

  • 1db facebook fejléc kép, mely nem kattintható, így szövegesen kell tartalmaznia a lényeges adatokat, mint pl.: weboldal cím (méret x*y),
  • 1db minimum X, maximum Y karakterből álló pr. cikket, mely tartalmazza szintén a szükséges elérhetőségeket (link)
  • 1db 728×90 méretű grafikus bannert + hozzá kapcsolódó link url.

Ha ezeket megkaptuk, indulhat a reklámozás. Vállaljuk, hogy pr cikkedet minden nyilvános csoportunkban közzétesszük, banneredet weboldalunkon, facebook fejléc képedet pedig facebook csoportjaink fejlécében folyamatos cserével megjelenítjük X napon keresztül. Neked pedig nincs más dolgod, mint a jelentkezők felé kiállítani a szolgáltatás ellenértékéről a számlát és természetesen egyeztetni velük a képzés mikéntjéről.

Természetesen garantálni nem tudunk és nem is szeretnénk semmit, de úgy gondoljuk, ha megfelelő témát választasz és megfelelően árazod azt be, most olyan extra bevételhez juthatsz, mely akár a vállalkozásod talpon maradását is jelentheti.

Természetesen nem csak adunk, mi is kérünk cserébe két dolgot!

Egyik feltétele az ajánlatunk igénybevételének az, hogy az ESZSZÉ Egyesületi tagok részére minden esetben 50%-os kedvezménnyel biztosítjátok a részvételi lehetőséget a képzésen

Másik feltétele egy minimális adminisztrációs díj, mellyel az egyesületet támogatod. Ennek mértéke 5 000 Ft

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress minket az egyesület e-mail címén: info@eszsze.hu