ESZSZÉ Kedvezmény Kártya

Az ESZSZÉ Kedvezmény Kártya olyan többletet nyújt, amivel elősegíthetjük a tagjaink elégedettségét és motiválhatjuk a szervezethez tartozás igényét. A több mint ezer elfogadóhellyel rendelkező kedvezményprogram valódi alternatívát nyújt a tagdíj kompenzálására és éves szinten akár több százezer Forint megspórolására is.

A kártya nyújtotta kedvezmények segítenek az Egyesület tagjainak, hogy csökkenthessék az amúgy nagy összegű éves kiadásaikat. A kártya lehetőséget nyújt egy olyan kedvezménykörben való részvételre, ahol Magyarország legjobb üzleteiben, cégeinél és szolgáltatóinál mindig megbízható minőségben vásárolhatnak a kártyatulajdonosok. Ezzel egy olyan üzleti lehetőségben vehetnek részt, amelyben mindkét fél csak jól járhat.

Vajon ki ne akarna több Forinttal kevesebbért tankolni, vagy parkolni, vagy a megszokott minőségi megjelenését a rendezvényre kedvezményes áron elérni? Hát mindenki! Több, mint 1000 elfogadóhellyel Magyarország legnagyobb kedvezményt adó egységéhez csatlakozhatunk és spórolhatunk ezáltal rengeteget. Remélve, ezzel bőven kompenzálhatjuk tagjainknak az Egyesületi tagsággal járó éves kiadást is.

A kártya elfogadóhelyek listája "itt" található.

Az ESZSZÉ Kedvezmény Kártyát megrendelni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

Adatvédelmi irányelveinkről itt olvashatsz.