Egyesületünk alapítói

  Barnaki Kamilla - az Egyesület elnöke

Több, mint 10 éve nevetek és ha kell örömömben sírok együtt a Párjaimmal és minden erőmmel azon vagyok, hogy a legjobb és legszebb napot tudjam számukra és az általam ajánlott szolgáltatókkal garantálni. Ami szerencsére működik is. Fontos számomra, hogy mindenki megkapja azt, amire vágyik, hogy a legmegfelelőbb emberekkel dolgozhassunk együtt egy-egy esküvőn és mosollyal az arcunkon élvezzük együtt minden percét az esküvőknek. Hogy a lehető legjobb tudásom adhassam hozzá azokhoz a közös elképzelésekhez, amelyekkel felkészülünk a nagy eseményre. Így hát “esküvőszervező” vagyok. És nagyon büszke arra, hogy az lehetek!

 Agárdi Gábor - Az Egyesület alelnöke

Agárdi Gábor néven láttam meg a napvilágot és a napjaim főállású fotósként telnek. Legkedvesebb témám az emberek fotózása, azon belül is az esküvők. Szeretem meglátni és megörökíteni azokat a pillanatokat, melyeket mások talán észre se vettek. Egy konnycsepp, egy mosoly, egy érintés.

Munkám során nem csupán képeket készítek. Szeretném, ha ezek a fotók valamikor később egy történetet mesélnének el mindenkinek, aki látja őket, függetlenül attól, ott voltak-e vagy sem. Szeretem, hogy munkám egyben a hobbim is, és folyamatosan boldog, vidám emberek között lehetek. Részese lehetek egy olyan fontos pillanatnak, mely minden pár részére az egyik legfontosabb nap az életükben.

V. Dávid Andrea - Alapító tag

2005 óta fotózok esküvőket, ami egyben a munkám, a hobbim és a hivatásom is. Pár év itthoni szakmai tapasztalat után Torontóban szereztem diplomát Független Digitális Fotóművész szakon, és pár évig Kanadában illetve az USA-ban fotóztam esküvőket. Hazatérve is folyamatosan igyekszem fejleszteni magam, és workshopokkal illetve magánoktatásokkal segítek a kollégáknak is. Egyik legfontosabb célom, hogy az esküvői fotózás presztízse Magyarországon is elérje azt a szintet, ami a nyugati világot jellemzi.