Bemutatkozunk

Örömmel üdvözlünk az ESZSZÉ honlapján!

Nagyon jó helyen jársz, ha számodra (szolgáltatóként vagy esküvőre készülő párként) fontos a minőség, a profi hozzáállás és a korrektség. Itt ugyanis ezt képviseljük, és célunk, hogy olyan közösséget alkossanak tagjaink, akik egytől-egyig példaértékű szolgáltatókként működnek a hazai esküvői szolgáltatási körben.

De mi is az az ESZSZÉ? 
Röviden: Az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete.
Bővebben: Egy olyan hivatalos egyesülés, amelynek célja, hogy az esküvők köré épülő számtalan szolgáltatói ágban megtalálja és egyesítse azon szolgáltatókat, akik már évek óta hivatalosan, becsületesen, és profi hozzáállással végzik hivatásukat. Legyen szó Budapestről vagy vidékről, alacsonyabb vagy épp prémium kategóriáról, cukrászról, zenészről, fotósról vagy bárkiről, itt egy a fontos: hivatalos, megbízható szolgáltató legyen.

A tagság már önmagában egyfajta garancia arra, hogy ennek megfelel valaki. Így az esküvőjükre készülő párok is bátran válogathatnak a tagok közül, biztos nem fognak csalódni. Azonban a tagságnak ennél sokkal több előnye is van. Folyamatosan szervezünk előadásokat, workshopokat, eszmecseréket, melyek egyfajta szakmai frissességet és fejlődést nyújtanak a résztvevőknek. Valamint vitás, bonyolultabb helyzetekben az érintett szolgáltató, vagy pár kérheti segítségünket, és akár jogi tanácsadást is tudunk biztosítani, vagy egyfajta moderátorként segíthetjük a probléma elrendezését. 

Tehát ha szeretnél egy olyan összefogás tagja lenni, akik tesznek azért, hogy a magyar esküvői ipar letisztuljon, és a tisztességes, korrekt szolgáltatók érvényesülni tudjanak, akkor a Csatlakozz! menüpontban olvass bele a taggá válás részleteibe, és csatlakozz hozzánk Te is! És addig is, ismerd meg kicsit az alapító tagokat “itt“!